Bokningsförfrågan TioTretton

Hos Bibliotek TioTretton kan årskurs 4-6 boka skolbesök tisdag-torsdag. (På vårterminen kan även årskurs 3 boka besök) Vi tar emot två grupper om dagen mellan kl. 09:30-11:30 tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Varje besök varar cirka 50 minuter och är helt kostnadsfritt. Böckerna som barnen lånar kan lämnas tillbaka på alla bibliotek i Stockholms stad.

För att besöket skall bli bra som möjligt så kommer barnen i grupper om högst 15. Större klasser/grupper delar vi upp så de kan komma efter varandra eller vid olika tillfällen. TioTretton har en vuxengräns så lärare följer inte med in under besöket. (Assistenter och stödpersoner får självklart följa med in.)

Om ni väljer att komma med en helklass samma dag och dela upp klassen i två grupper så kan vi erbjuda en QR-tipspromenad inne i Kulturhuset för den gruppen som inte är på TioTretton. (Vi har 5 stycken telefoner att låna ut så barnen behöver inte ha egna telefoner)

Vi kommer med en hel klass och har delat in dem i två grupper (max 15 per grupp) och vi vill boka två besök efter varandra(required)

Finns det barn i gruppen som har behov av medföljande assisten, ledsagare eller stödperson? (Dessa vuxna får självklart följa med in under besöket) (required)

Jag vill få blanketter för bibliotekskort skickad till mig (behöver signeras av vårdnadshavare och tas med till besöket) Att få möjlighet att låna våra böcker är huvudsyftet med besöket och därför är vi tydliga med att blanketter ska skickas hem till eleverna om de inte redan har bibliotekskort. (required)

Vi kommer två grupper efter varandra och vill gå QR-promenad med den gruppen som väntar. (lärarinformation kring QR-promenaden finns att ladda hem längst ned på denna sida och inkluderar bland annat viktig information om utrymning m.m.)(required)

Vi vill gå QR-promenaden och vill låna telefoner